Ingarö hela helgen!

I helgen har jag då varit på Ingarö havscamping tillsammans med min och mina kusiners familj i deras husvagn. Vi har varit på Gröna Lund, badat, grillat, nördat spel på kusinerna Ipad, kollat på film, lyssnat på musik, skrattat, varit på Hästholmen och klappat och gosat med lösa hästar som för övrigt följde efter mig vart jag än gick, och jag har även fått ett par Hickstead ridstövlar, tack pappa och mamma!
Lite bilder från helgen↓ Vi åkte Fritt fall, jag, samuel, Linn och Zabrina ♥ Och ja, min "fina" min när jag skrek bjuder jag på.. Tänkte först inte lägga upp den, haha. 
     

Julia & Derby

Jag heter Julia, är 15 år och bor en bit utanför Västerås i en håla. Om jag skulle beskriva mig själv lite smått så är jag en ganska blyg men glad människa som bryr mig om andra. På min fritid umgås jag med vänner, shoppar, fotar med min Canon 450 D och är i stallet. Jag rider i Virsbo på Wirsbo Ridcenter två gånger i veckan. Jag rider då i en vanlig grupp och i en träningsgrupp på Derby.
 
I Virsbo rider jag för det mesta Derby, en liten D-ponny valack född -03. Derby är en busig och glad ponny som gillar att hoppa och älskar att bada! Vi har utvecklats enormt tillsammans då vi har lärt känna varanda, vi har även hoppat bana på 1 meter på träning och hans hoppteknik blir bara bättre och bättre. Jag är glad att jag inte gav upp, det tänker jag inte göra heller. Hittills har vi startat LC dressyr och 90 hoppning lokalt, men det gick åt skogen.. Till hösten gäller träning och klubbtävlingar och vi ska fortsätta kämpa, för att sedan i vår försöka starta på de lokala tävlingarna på klubben igen, och då med lite bättre resultat får vi hoppas!
 
   
 
 

3 timmars sömn

Inatt tältade jag med Astrid och Malin i ett två-mannatält, gissa om det var trångt?! Vi grillade majskolvar och marshmallows, lyssnade på musik och hade det allmänt bra, förutom alla äckliga mygg då.. Det gick verkligen inte att sova inatt, somnade kanske vid 4 och vaknade vid 7 av att fåglarna kvittrade, det var kvavt och jättevarmt i tältet och det var alldeles för ljust!
Inte kunde vi få igång elden till frukosten heller, så vi packade ihop allt och cyklade hem till Malin, fast där blev det ju inte heller så värst bra.. När Malin steker majskolvarna till frukosten går brandalarmet, hon kan knappt stänga av det, och när vi väl öppnar fönstret för att vädra hoppar hennes katt ut! Då var det bara att gå ut och leta efter henne, fast hon kom tillbaka efter 15-20 minuter. =)
 
Snart ska jag nog gå ner till stallet, säga hej till några tjejer som är på ridläger! ♥
 
Vill ha sol och värme ☼ !
 
 
 

RSS 2.0