Skolan nu..

Sitter på en svenskalektion, slutar snart, men tänkte bara göra ett litet inlägg..
Sofia sitter här bredvid mig och gäspar. Slutar vid två, sen ska jag till stallet och rida, dressyr står på schemat. Men jag vet inte vem jag får, hoppas på Derby <3

"You don´t know you´re beautiful"

Random rubrik.
Sov hemma hos Denice inatt, upp vid åtta imorse för att sen åka till stallet och ha stalltjänst. Vi var sex sycken, varav två var barn i typ 8-9 års åldern och vi var sjukt snabba, att ta ut alla hästar, mocka, väga massor av hö, lägga in middagsmaten i boxarna och sopa gick på en och en halv timme! Brukar oftast vara klara vid elva, halv tolv. Nu är jag hemma och väntar på att klockan ska bli lite efter ett, då jag ska ner till stallet igen och ta in hästarna, sen vänta på Linn tills hon kommer, och sen ha teori för alla barngrupper. Ska ju rida idag också, jag får förhoppningsvis Derby <3 Jag vet inte vad vi kommer göra, jag vill hoppa, men alla är inte på samma nivåer och så, så det blir väl säkert bara att rida fritt..

När jag kommer hem ikväll hoppas jag verkligen att dem har kodat om PA så jag kan kolla, hinner inte kolla på tv:n, är inte hemma förns 8 typ.. Förra veckan kom det inte upp förns vid halv 12, orkar inte sitta uppe och vänta när det är skola dagen efter..
Bild från Google.

Puss.


Fredag!

Änligen fredag! Haha, kul då, jag sitter hemma och lyssnar på musik för mig själv.. Ska nog dra ut senare, vet inte riktigt när. Jag var sjuk för nån tisdags sedan så jag fick en igenridning som jag red igen igår, fick Gudrun, det gick väl ganska bra antar jag. Vi hade markarbete, och här är en av övningarna vi hade, och ja, jag har så mycket paintskills! haha. Fin va?!
 
På bild, en nyfiken Gudrun som skymmer ridlärare Jessica som fixar stigläderna på en hopptävling.↓

©Fotoojuliaa


Nej, nu ska jag läsa lite bloggar och fortsätta lyssnar på musik en stund till!
Puss!

Bloggar från..

Mobilen. Ligger i min säng och ska snart sova, men tänkte göra ett litet inlägg om ridningen idag.
Jag red ju Derby eftersom det var träningsgrupp idag, vi hade studs i två av hörnen, ett räcke på ena diagonalen och en oxer på den andra diagonalen. Jag red med hackamore då våran ridlärare Jessica tyckte att jag skulle ha det efter gårdagens ridpass.. Det gick bättre än vad jag hade väntat mig i alla fall! Jag fick göra om studsen flera gånger då Jessica och jag ville att Derby skulle sluta med att dra sig framåt över studsen och i stället börja jobba med bakbenen och hoppa uppåt mera än innan och det gick ganska bra efter ett tag! Efter ridningen var Derby trött och vilade sitt huvud mot mig, sötis :*
Godnatt bloggen! <3

Helgen.

Ännu en vecka i skolan har gått, vill redan ha sommarlov! Men i alla fall, min helg då.

Fredag: Efter ett läxhörhör på engelskan gick jag hem, har en känsla av att jag faktiskt kan ha många rätt, happyface! Sen var jag typ bara hemma, kollade på tv, chillade bara. Gick och la mig ganska tidigt eftersom..

Lördag: Var det konfadag, 10-16! Hämtade upp Astrid och Jill på vägen dit också. Gudstjänst, en av ledarnas kompisar hade kommit dit och pratat i nåra timmar, åt lunch, körde även lite pingis och hörde en fullt seriös "host" sång-och-piano-nummer av Erika och Astrid, haha. Åkte hem vid fyra, drog till ica för att köpa lite godis till min, Jill och Astrids filmkväll. Dem kom hem till mig lite efter 6 och vi kollade på Due date, bra film. Sen lyssnade vi typ på musik och va sjukt trötta efter filmen! Vi drog ut lite senare, och va med några. Sjukt kallt var det! Drog hem lite före halv 12, och chattade på fb tills jag gick o la mig..

Söndag: Idag blir det stallet hela dagen, Wilma kommer till mig vid 1 och sen går vi och är stallvärdinnor. Vilka minnen det finns från söndagarna alltså, enda från starten! När nu den var? Sjukt länge i alla fall! Ellerhur tjejer?! Och inte är det slut nu, nej nej.<3

Måste också skriva att jag saknar er andra stallvärdinnor, Denice, Regina och Linn! Som just nu är uppe i Åre, men som äntligen kommer hem ikväll! <3

©fotoojuliaa
Iphonebild på en smutsig Derby, ska även rida honom idag <3

Kungen Rolf Göran Bengtsson!

Grattis!

Bild från Google.
Rolf Göran Bengtsson fick årets Jerringpris, riktigt stort grattis till han! 44% av rösterna, det är inte dåligt!


Svar På Fråga
Om du inte har gjort det så kan du kika in på www.wirsboridcenter.se , där står det lite om alla hästar. Eller nästan i alla fall. Casper och Derby har dem inte skrivit om ännu. Dem två kan jag berätta om.

Casper:
© fotoojuliaa
Är en C-ponny, ungefär 136-137 cm hög. Han är en charmig och hoppglad ponny som också älskar att rida ut och lägger då oftast in en lite snabbare växel! Han älskar att bli ompysslad, bara man inte håller på och rör hans öron för mycket, då han är lite försiktig med dem, men vid på/av-tagande av träns och grimma bryr han sig inte.. En ponny som gärna hoppar och gör det bra! Men han är även fin i dressyren, då han är hur sockersöt som helst!

Derby:
© fotoojuliaa
Är en D-ponny på cirka 143-144 cm i mankhöjd. Han är duktig i både hoppning och dressyr, då han gärna hoppar och det ganska bra också, desto mer tillit han får desto säkrare är han. I dressyren går han bra, ibland tycker han att det blir för jobbigt och stretar emot lite. Han ääääälskar att rida ut, då han gärna drar på en aning!


 
Elin, jag hoppas du är nöjd med svaret och att du får det kul på ridlägret! Vi ses förmodligen då, jag kommer nog vara där ganska mycket läger tre!  

Stallet idag.

Har inte skrivit på ett tag nu. Men vad vill ni läsa om? Ska jag ha någon sorts bloggtävling som t.ex. gissa vad det är på bilden? Frågestund? Dagens blogg? Hissat från mig? 
I alla fall, idag ska jag åka ner till stallet. Det är "knatteridning" och då hjälper vanligtvis jag, Denice, Linn, Regina, Wilma och Sofia till. Men idag kommer det troligtvis några fler som ska hjälpa till, vi får se vilka det blir.. Efter grupperna ska vi rida, då jag rider Derby. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, jag hoppas på hoppning.

En random bild från nyår. 


.Ps. Sofia, om du läser detta, snälla kom till stallet idag! :D .Ds.

Puss :*


RSS 2.0