Kalas hos kusinen! <3

Sitter i bilen på väg mot Felicia, hon fyller hela 7 år, tiden går riktigt fort! Men först, köpa skor till konfirmationen!


Just nu:

Ben&Jerry's och musik!


Just chillinSitter och lyssnar på musik och tar det bara lugnt, ikväll vid 7 blir det usek-möte.
EN jobbig skoldag kvar sen heeeeelg ♥

På måndag, valborg!! Det suger ju att vi måste gå i skolan till 20 över 3 då.. Kadrilj-uppvisning vid 6, sen kanske stå i fiskedammen en stund, jag får se vad jag gör sen, något hittar jag på i alla fall!


@bussen

Sitter på bussen på väg mot Finnåker med massa bra musik i öronen! Bara detta skit väder försvinner så blir det super! Dethär blir förmodligen den enda bloggningen i helgen, ingen täckning därborta.


Kul liv

Sitter i uppis på rast, börjar snart engelskan. Klockan 17 ska jag gå till Ica och möta Jill, sen kommer bussen, och då åker vi på konfirmationsläger i Finnåker.

Jag och Sofia har tråkigt. Inga fingrar! ;)


Glömde en sak..

Skulle bara säga att, den ponnyn har verkligen bakben som jobbar!! Och lite rättning eftersom det inte gick att redigera i efterhand från mobilen..
Super-nöjd med henne!*


Duktig ponny!

Red Anki idag, hon var jätte-duktig! I framridningen gick det helt okej, efter cirka halva lektionen red jag i en volt och Ann-Louise förklarade jättebra, och efter det lyssnade Anki super! I skritten och traven var hon extra fin! I galoppen skulle jag mer tänka på att få henne att ta längre galoppsprång och öka, och det gick helt okej det också. Super-nöjd över henne! :)


@skolan


Memories ♥

Du vet inte hur mycket du betyder, men en sak vill jag säga, du betyder sjukt mycket ♥

Vi har så många minnen tillsammans, men det här ↓ måste ju vara typ det bästa minnet, fyfan var roligt vi hade då!♥De dagarna asså, sjukt! Film-marathon, musik, glass-frossa, matlagning, "flum-fotografering", sena kvällar och sjukt mycket skratt!

I love you "little sister", no matter what they say


Tummen upp!

Just nu ligger jag i sängen, ska snart gå ner och äta frukost, dem som brukar använda sig av picnik vet ju att det kommer stängas ner snart, men tänkte tipsa om Pixlr, som jag definitivt kommer börja använda nu!
Till dator, gå in på Pixlr.com, där finns några olika sidor som du kan redigera dina bilder på, testa dig fram, det gör jag.
Till mobil: AppStore eller android market, sök på Pixlr-o-matic.

Gjorde denna igår, ändrade lite färg och lade till en ram.


Photoshop

Hade tråkigt så redigerade lite bilder.
Före:


Efter:


@skolan

Sitter och väntar på att dela ut godispåsar till barnen som letar efter påskägg! :) Inomhus, eftersom vädret inte ville vara på vår sida idag.. Men men, det stoppar oss inte :)


@spanskan

Jag fick nyss tillbaka spanskaprovet som vi har haft på kapitel 5-8, fick A!! :D glad tjej här.. 100/103 på vanliga provet, 16/17 på hörförståelsen, och på läsförståelsen 22/22!

Halv fyra åker jag och kollar på skolans påskcup i innebandy! Sista riktiga skoldagen idag innan påsklovet, imorn är det elevens val, och då är jag i stallet till klockan 1 ungefär, sen ska jag på konfirmationsmöte :)


Varför heter det påskmat, när julmat är precis samma sak?

Lunchrast nu, har nyss ätit påskmat, elr julmat, elr vad f*n det nu heter :) samma sak..
Jag, Sofia och Denice, gissa vems skor som är mina? (:


Rumble!

Sitter i trappen med Fia och spelar rumble, lägg till fotoojuliaa och spela med mig är ni snälla! :)


@skolan

Jag skaffade blogg.se-appen för några dagar sedan, och det är så mycket enklare att kunna blogga var jag än är. Nu SKA det bli mer uppdatering!

Just nu sitter jag i skolan på svenskan, B pratar om litteraturhistoria, fattar nada! Nu ska jag hämta min och Fias datorer så vi kan försöka skriva om det här..


You Light Up My World Like Nobody Else


RSS 2.0