~What doesn´t kill you makes you stronger~


4Play det moments
;Pause the memories
<Stop the pain
7Rewind the happines


Ett riktigt snabbt inlägg nudå

Nu innan jag ska sova tänkte jag göra ett inlägg bara. Denna vecka har jag ju varit på prao på en ICA-butik. Helt okej, dem tyckte jag jobbade bra och dem var trevliga, och med mig hem fick jag en kasse med ostbågar, godis och en FRIDA, haha, inge onyttigt heller! Lite för mycket ;P 

Idag har jag varit i stallet, haft teori för de små barnen. Har även haft ett av 3 teori-"prov" idag, hästens delar, tecken, utrustningens delar, lite olika frågor. Det är lite komplicerat, men vi har det för att få bättre uppdelning med alla 14 som är/ska bli stallvärdinnor eftersom alla är på olika nivåer och så. Det gick väl ganska bra, hoppas jag?

Just nu sitter jag och läser igenom ergonomi-uppgifterna för praoen, jag tror det ska vara inne imorn, men har inte haft tillräckligt med tid för det, var på "Älskad" igår, skitkul btw.. Men det är inte sån stor brådska tror jag, så jag lämnar nog in den i slutet på veckan istället ;)

Imorn blir det förhoppningsvis ridning ute i paddocken på Derby, lite hoppning också kanske, vi får se. Nej, nu måste jag sova, upp till skolan..

Stalltjänst igår, innebandymatch idag.

Igår hade jag som sagt stalltjänst, hade med mig kameran, så här är lite bilder!

Som vanligt © på ALLA mina bilder!

Fina ponnyn!!! ↓♥♥

Knas-ponny↓Tuppkam när det blåste ;) ↓


Idag hjälpte jag till att ta in hästarna lite snabbt, sen cyklade jag hem till Michaela och Pontus, Pontus skulle ha match, så skulle kolla på den, men först tittade jag på tv med Michaela och Amoz(stavning?), Pontus föräldrars hund, jättegullig!

Imorgon är det prao för mig, hela veckan !

Trettonde Mars Tjugohundratolv

En av de värsta sakerna som finns är när man måste sitta inne i skolan och jobba när solen skiner utanför! Vill ha sommar NU... Nu är det rast i alla fall!
På träningsgruppen igår red jag ju Derby, vi hoppade "dog-leg", alltså på böjt spår. Jessica fällde upp ett paraply och ställde det på sidan av hindret, Derby tyckte först att det var jätteläskigt, men sen kunde han slappna av mer. Kanske skriver med om det sen, måste ut på rast nu! :)

LOREEN! <3

Yeeeeeeees!! Nu är det bara att vinna Eurovision song contest nurå! :D
©Fotoojuliaa

Melodifestivalen 2012

Lagomt trött efter en massa bus med min lilla sötnos till kusin, Hamilton ♥
Bjuder på en något cp iphonebild på mig från idag.Nu sitter jag och lyssnar på lite mello-låtar. Och ja, jag kommer sitta framför tv:n, SVT1, klockan 20:00. Jag tror nog Loreen vinner, hon är riktigt bra!

Mina favoriter ikväll är:
1. Loreen - Euphoria
2. Ulrik Munther - Soldiers
3. David Lindgren - Shout it out


Grattis!

Idag fyller min lillasyster 13 år, Grattis!! :)♥

Som vanligt är det © på mina bilder

Bild på en söt liten Linn, bara 5-6 år gammal.

Trött..

Sitter i klassrummet på SO:n, Geografi.. Skriver om Azerbajdzjan, men jag är sjukt trött, ingen bra dag att sitta i skolan och jobba då.. Loreen, Ulrik Munther, Sean Banan och Dead by aprils låtar från Mello spelas på hög volym i mina öron, och vi slutar om 10 minuter, sen är det engelska, inge roligare precis..
Längtar tills denna skoldag är slut, då åker jag ner till stallet och rider i träningsgruppen på Derby! ♥


Tredje Mars Tjugohundratolv

Jag vill börja med att säga att jag är "besviken".. En enkel fråga, och inget svar.. Jag ser ju i statistiken att det finns några läsare, så det är ju inte dött här. Ju mer kommentarer och så, desto mer uppdatering! :) 

Men i alla fall, idag så ska jag till stan med familjen och äta nånstans (?) vi har inte bestämt var än, vi ska handla lite och hyra en film, troligtvis Apornas planet: revolution, som vi sen ska kolla på hemma. Så det blir typ en familjedag kan man säga.
Usch, på måndag är det skola igen, det hjälper ju inte att man slutar 20 över 3 då.. Vill ha längre lov..

Fråga till er!

Har suttit och failat med loggor hela förmiddagen typ, men två av dem är ganska okej, så min fråga är:
Vilken ska jag ha?
1 eller 2?

1:

                                                                            ↑
2:

                                                                                                                        ↑

Skriv vilken du tycker mest om, det tar bara några sekunder!

RSS 2.0