Svar På Fråga
Om du inte har gjort det så kan du kika in på www.wirsboridcenter.se , där står det lite om alla hästar. Eller nästan i alla fall. Casper och Derby har dem inte skrivit om ännu. Dem två kan jag berätta om.

Casper:
© fotoojuliaa
Är en C-ponny, ungefär 136-137 cm hög. Han är en charmig och hoppglad ponny som också älskar att rida ut och lägger då oftast in en lite snabbare växel! Han älskar att bli ompysslad, bara man inte håller på och rör hans öron för mycket, då han är lite försiktig med dem, men vid på/av-tagande av träns och grimma bryr han sig inte.. En ponny som gärna hoppar och gör det bra! Men han är även fin i dressyren, då han är hur sockersöt som helst!

Derby:
© fotoojuliaa
Är en D-ponny på cirka 143-144 cm i mankhöjd. Han är duktig i både hoppning och dressyr, då han gärna hoppar och det ganska bra också, desto mer tillit han får desto säkrare är han. I dressyren går han bra, ibland tycker han att det blir för jobbigt och stretar emot lite. Han ääääälskar att rida ut, då han gärna drar på en aning!


 
Elin, jag hoppas du är nöjd med svaret och att du får det kul på ridlägret! Vi ses förmodligen då, jag kommer nog vara där ganska mycket läger tre!  

Kommentarer
Postat av: estelle

YEEEY, LÄGER TRE DÅ SMÄLLER DET :D<3333333

2012-01-10 @ 20:17:23
URL: http://baarameejj.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0